## Mabe, Michaela; Minifee, Beverly MD/AU

|  | MONDAY         | TUESDAY        | WEDNESDAY                                 | THURSDAY       | FRIDAY         |
|--|----------------|----------------|---|----------------|----------------|
| 8:30 -9:20 50 minutes of Whole Group (synchronous activity)  | Math           | Math           | Staff Meeting                             | Math           | Math           |
| 9:20 -10:10 50 minutes of Independent Work (asynchronous activity)   | Math           | Math           | Meeting with students 1:1                 | Math           | Math           |
| 10:10 -11:00   | Gym            | Music          | Media Office Hours for Parents            | Gym            | Art            |
| 11:00-11:25  25 minutes of Whole Group (synchronous activity)  11:25-11:50  25 minutes of Independent Work (asynchronous activity) | Science        | Science        | 11:20 to 12:50 Teacher Planning and Lunch | Science        | Science        |
| 11:50-12:15  25 minutes of Whole Group (synchronous activity)  12:15-12:40  25 minutes of Independent Work (asynchronous activity) | Social Studies | Social Studies | Students are completing asynchronous work | Social Studies | Social Studies |
| 12:40 -1:20  | Lunch          | Lunch          | Lunch                                     | Lunch          | Lunch          |
| 1:20-2:10 50 minutes of Whole Group (synchronous activity)   | ELA            | ELA            | 12:50 to 3:00 Teacher Meetings            | ELA            | ELA            |
| 2:10-3:00 50 minutes of Independent Work (asynchronous activity)   | ELA            | ELA            | Students are completing asynchronous work | ELA            | ELA            |